Rozřezávačka Y kůstek elektrická velká, šířka pracovní části 300 mm automatická

Velká automatická rozřezávačka Y kostí v rybí svalovině by neměla chybět u žádného chovatele ryb, rybáře, rybáře, rybáře nebo v restauraci


Ruční rozřezávačka je snadno ovladatelná, snadno a rychle se čistí. Pomocí ruční rozřezávačky lze připravit rybí filety. Porce ryby se nejprve zbaví velkých tvrdých kostí (žeber apod.) a protažením porce rozřezávačkou dojde sadou otáčejících se kotoučů ve vzdálenosti téměř tří milimetrů k nařezání porce až téměř k pokožce. Y kosti jsou rozřezány na malé části, které po tepelné úpravě při jídle nejsou znatelné. Filet může být předem nasolený i okořeněný. Filet drží pohromadě.


Rozřezávačka drobných rybích kostí je zvláště vhodná pro výrobu rybích filet bez kostí. Rybí porce (půlky) bez páteře a žeber jsou přiváděny pod válec s noži a dojde k rozřezání drobných kůstek na malé části. Tyto malé části po tepelné úpravě nejsou na závadu při konzumaci. Pracovní část s noži je zakrytá víkem, které po otevření automaticky vypne pohon nožů.


Technická data



  • Hřídel nože je poháněn ozubeným řemenem.
  • Průměr hřídele nože: 80 mm
  • Šířka řezací pracovní plochy 300 mm
  • Maximální výška zpracovávaného filetu 35 mm
  • Rozměry: 500 x 400 x 300 mm
  • Hmotnost: 37 kg
  • Napětí: 380 V
  • Příkon: 550 W
  • Materiál: nerezová ocel

Rozřezávačka Y kůstek elektrická velká, šířka pracovní části 300 mm automatická

164 890,00 Kč

199 516,90 Kč vč. DPH
obj. č.: 6471300

Nastavení ochrany osobních údajů

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Pokud kliknete na “Přijmout všechny soubory cookie a zavřít”, poskytnete tím souhlas k jejich ukládání na vašem zařízení, což pomáhá s navigací na stránce a s analýzou využití webu. Vaše preference můžete upravit níže:

Funkční - Nezbytné pro funkčnost stránek (vždy aktivní)
Analytické - Pomáhají sledovat počet návštěvníků a také z jakého zdroje provoz pochází, což nám umožňuje zlepšovat výkon stránky.

Více informací o zpracování osobních údajů se dozvíte zde