Malá ruční rozřezávačka Y kostí v rybí svalovině by neměla chybět u žádného chovatele ryb, rybáře, rybáře, rybáře ani v restauraci.
Ruční rozřezávačka je snadno ovladatelná, snadno a rychle se čistí. Pomocí ruční rozřezávačky lze připravit rybí filety. Porce z půlek ryby se nejprve zbaví velkých tvrdých kostí (žeber, páteře apod.) a protažením porce rozřezávačkou dojde sadou otáčejících se kotoučů ve vzdálenosti téměř tří milimetrů k nařezání porce téměř až k pokožce (je třeba vkládat porce tak, aby rozřezávané kosti byla pokud možno kolmo proti řezným kotoučům). Y kosti jsou rozřezány na malé části, které po tepelné úpravě při jídle nejsou znatelné. Filet může být předem nasolený i okořeněný. Filet drží pohromadě.
Pokud se nože časem ztupí, lze je znovu nabrousit pomocí malého ručního brousku. Umístěte plastový blok na „hrábě“ na vnitřním spodku stroje a držte brousek (přiložen v balení) mezi noži, brousek by měl spočívat na plastovém bloku (rovněž přiložen v balení). Otočením nožového válce a přitlačením brousku na nože se nože ostří.
Technická data:
? Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Pokud kliknete na “Přijmout všechny soubory cookie a zavřít”, poskytnete tím souhlas k jejich ukládání na vašem zařízení, což pomáhá s navigací na stránce a s analýzou využití webu. Vaše preference můžete upravit níže:
Funkční - Nezbytné pro funkčnost stránek (vždy aktivní) | |
Analytické - Pomáhají sledovat počet návštěvníků a také z jakého zdroje provoz pochází, což nám umožňuje zlepšovat výkon stránky. |