Velká ruční rozřezávačka Y kostí v rybí svalovině by neměla chybět u žádného chovatele ryb, rybáře, rybáře, rybáře nebo v restauraci
Ruční rozřezávačka je snadno ovladatelná, snadno a rychle se čistí. Pomocí ruční rozřezávačky lze připravit rybí filety. Porce ryby se nejprve zbaví velkých tvrdých kostí (žeber apod.) a protažením porce rozřezávačkou dojde sadou otáčejících se kotoučů ve vzdálenosti téměř tří milimetrů k nařezání porce až téměř k pokožce. Y kosti jsou rozřezány na malé části, které po tepelné úpravě při jídle nejsou znatelné. Filet může být předem nasolený i okořeněný. Filet drží pohromadě.
Technická data:
? Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Více informací
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Pokud kliknete na “Přijmout všechny soubory cookie a zavřít”, poskytnete tím souhlas k jejich ukládání na vašem zařízení, což pomáhá s navigací na stránce a s analýzou využití webu. Vaše preference můžete upravit níže:
Funkční - Nezbytné pro funkčnost stránek (vždy aktivní) | |
Analytické - Pomáhají sledovat počet návštěvníků a také z jakého zdroje provoz pochází, což nám umožňuje zlepšovat výkon stránky. |